Om Oss

riktheaderlogo

Rikt.se är en tjänst som jämför låneförmedlare och långivare för att hjälpa dig som konsument att hitta de bästa lånen till de bästa räntorna. Vi har samlat information från ett brett utbud av lån, inklusive bolån, bostadslån, bilån, snabblån, SMS lån och privatlån för att göra det enklare för dig att hitta det bästa låneerbjudandet.

Vårt mål är att hjälpa dig att göra en informerad lånebeslut genom att erbjuda tydlig och korrekt information om lånevillkor och räntor. Vi uppdaterar också vår information regelbundet för att säkerställa att den är aktuell och relevant.

Vi strävar alltid efter att ge så korrekt information som möjligt, men ibland kan räntor och annan information ändras hos lånförmedlare och långivare. All information du hittar här ska dubbelkontrolleras hos diverense långivare alternativt lånförmedlare. Vi är inte ansvariga för felaktiga uppgifter utan ansvaret ligger hos dig som kund.

Vi hoppas att du hittar det du söker på vår hemsida och om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Tack för att du besöker rikt.se!